Over NDT International.

NDT: de wereld aan potterie.

Al jaren levert NDT International B.V potterie wereldwijd. Met focus op kwaliteit en vakmanschap creëert NDT bijzondere collecties.  Zo is bijna elk product uniek bij NDT. Dit komt door de traditionele manier waarop een groot deel van de potten nog steeds wordt gemaakt. Tevens beheert NDT ook hun eigen productontwikkeling, die leiden tot verrassende en unieke nieuwe producten.

Wat begon als een klein bedrijf wat enkel potgrond verkocht, is na meer dan 50 jaar ervaring veel veranderd. Ondertussen worden de potten van NDT in circa 48 landen wereldwijd verkocht. Om deze klanten, groot of klein, te voorzien van dezelfde service, heeft NDT International een magazijn van ruim 25.000 m2 in zowel Nederlands als in Vietnam.

Levering aan 48 landen.

Samenwerking met 30 fabrieken.

28.000m2 magazijn

50+ jaar ervaring als familiebedrijf.

Ruim 50 medewerkers.

Import uit 7 landen.

NDT in beeld: van klei naar klant.

Altijd al willen weten hoe onze potten van concept tot tuincentrum komen? Omdat wij trots zijn op onze mensen, potten en processen hebben we deze in beeld gebracht. Bekijk het avontuur van de pot!

Waar het allemaal begon.

Geert Jansen begon samen met zijn vrouw Bep Jansen in 1968 met het verkopen van potgrond onder de naam NDT Nederland B.V (Nederlandse Duitse Turfproducten). Echter zag Geert al snel een gat in de markt: bloempotten. Doordat hij potgrond naar Zuid-Italië bracht voor het verschepen naar Saoedi Arabië, nam hij weer een lading potten in retour. Later begon NDT zaken te doen met fabrieken uit Europa en Azië en verkocht met een rap tempo haar producten in zowel Nederland als West-Europa. Vrij snel kwamen de kinderen van Bep en Geert in dienst, Charlotte, Bart en Jasper Jansen. Wat begon als een zaterdagochtend baantje in het magazijn, werd uiteindelijk voor ieder een serieuze rol in het bedrijf. In 2005 werd NDT potterie door Charlotte, Bart en Jasper overgenomen. Hierna ging de verkoop al spoedig globaal. NDT International werd een begrip! Vandaag de dag zijn Bart en Jasper nog steeds aan het roer. Een écht familie bedrijf waar de derde generatie inmiddels ook aan het werk is.